11 Kasım 2008 Salı

Mickael Rensing


Bayern Münih'in kaleci antrenörü Rensing'in Schalke maçındaki performansından memnun kalmadığını belirtmiş. Yedikleri golde, Rensing'in fazla açılmaması gerektiğini belirtmiş ve eklemiş: ''Onun daha çok gelişmesi gerek.'' Buradan Klinsmann ve ekibinin Rensing'in performansından memnun olmadıklarını ve Allianz Arena ya da başka bir yerde Rensing kaleyi koruduğunda içlerinin rahat olmadığını anlayabiliriz.

24 yaşında Rensing. Tabi, Kahn'la geçen o kadar dönemden sonra (2002 World Cup oynandığında 7 yaşındaydım ve Kahn hiç gol yemez sanardım) ister istemez Rensing'e az da olsa bir güvensizlik duyulabilir. Schalke ya da Hannover maçlarında yediği goller çoğalırsa bu güvensizlik herkese daha fazla şekilde yayılır. İşte o zaman Bayern Münih yönetimi, yeni Kahn'ı ikinci kaleci durumuna dahi düşürebilir.

Şu anda Hans-Jörg Butt'ın sağlık durumuyla ilgili bir bilgim yok. Fakat Rensing'in formunda bir düşme gözlenirse Butt, mutlaka kaleyi devralacaktır. Leverkusen efsanesiydi kendisi ama Benfica'dan kendini burada buldu. Belki de 34 yaşındaki kaleci için yeni bir fırsat.

Hiç yorum yok: