21 Ağustos 2008 Perşembe

Bobo Tottenham'a Doğru

Evet, Beşiktaşlı Bobo'yu Tottenham istiyormuş. İddianın sahibi ise Gazette Hackney. Menajer, Juande Ramos; Berbatov'u Manchester'a satmaya razı olmuş. Ama bir şartla: Bobo'yu alırlarsa. Yani kısa ve öz olarak Spurs'te Berbatov'dan boşalması muhtemel olan santrofor pozisyonu için Bobo'nun adı geçiyormuş. Habere göre; Ramos, ne gerekiyorsa Beşiktaş yönetimine yapacakmış.


Bobo, iyi bir santrofor. Bitiricilik, koşu, pres özellikleri var. Geçen sezon kariyeri zirve yaptı ve Dunga tarafından kadroya dahil edildi. Sezon başı birçok talibi vardı, en ciddi teklifide 10 milyon dolar ile Dinamo Kiev yapmıştı ama Beşiktaş hayır dedi. Tottenham kadrosuna Gomes, Bentley, Modric, Dos Santos gibi yıldızları kattı. Bunları alırken de gayet bonkör davrandılar. Beşiktaş'ın ve Bobo'nun aklını çelebileceklerini düşünüyorum. Ne kadar olur derseniz 8 milyon € civarı önerebilir Beşiktaş'a.


Geçenlerde ise okudunuz mu bilmiyorum Holos(ş)ko-Lille dedikodusu çıkmıştı. Geri arkası gelmedi bunun. Bu, pek öyle gözükmüyor. Çünkü iddiayı atan kulübün yerel gazetesi.

Hiç yorum yok: